Inspiratörer 2017

Powerboozt är en dag som kommer att fylla dig med både kunskap och inspiration. Flera framstående föreläsare från vitt skilda områden kommer att göra sitt bästa för att ge dig den boozt du behöver för att kickstarta våren.

Kajsa-Bergqvist09.00 Kajsa Bergqvist
Kajsa Bergqvist är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna. Hon har levt med utmaningen att om och om igen prestera på topp och var under många år en av världens bästa höjdhoppare. När Kajsa på en höjdhoppsgala 2004 slet av sin hälsena trodde de flesta att karriären var över. Men Kajsa mobiliserade kraft att ta sig allra högst upp, och bli bäst i världen – mot alla odds och läkarrekommendationer. Idag har vi förmånen att ha Kajsa som vår moderator.

10.00 Olof Röhlander
Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har blivit årets talare vid ett flertal tillfällen och han talar om motivation, mål och förnyelse. Om personlig och organisatorisk utveckling, hur vi tränar oss till konstruktiva tankar, känslor och attityder. Han är en mental styrketränare av högsta rang och hans framträdande gränsar till stand-up-komik.

mattias_211.30 Mattias Johansson
Mattias är Sverigechef på Stadium och har under många år jobbat som varuhuschef och ledare på IKEA Västerås. Där det värderingsgrundande ledarskapet är grunden till framgång. Om ledarskap och kommunikation när ”den värsta dagen” inträffar. Mattias kommer ta oss igenom framgångsfaktorerna i ledarskapet även under den värsta krisen.

odeen13.30 Magnus Odéen med gäst
Digitalisering är ett av senaste årens största ”Buzzwords” men vad betyder det för oss i de mindre företagen rent praktiskt. Kan vi spara tid, pengar och ge en ännu bättre service till våra kunder genom att använda internet och smarta digitala lösningar? QuickNet arbetar idag både med att förenkla via internetbaserade lösningar samt att via bredband hjälpa till att bygga infrastuktur ute hos företagen för att koppla upp smarta maskiner och system på Internet.

15.00 Magnus Hedberg
Magnus Hedberg är kanske mest känd för allmänheten som programledare för succéprogrammet Lyxfällan. Men han är också en mycket eftertraktad föreläsare med ämnen inom försäljning, ledarskap, kundservice och kommunikation. Magnus kan verkligen inspirera och entusiasmera alla att nå fram med sitt budskap och skapa lustfylld försäljning!

lobbyn16.00 After work mingel
Välkommen på After work mingel i lobbybaren på Hotel Plaza. Vi bjuder på en öl/ett glas vin/alkoholfritt alternativ mot biljett.

Arrangör

VIK-Verket


Samarbetspartner